За Нас!

Сватбени Костюми, Сватбена Мода

Модна Къща “Агресор” – Асеновград е производител на мъжки костюми, като предлага своята богата колекция от уникални, модерни и елегантни мъжки костюми на едро и дребно.

Марката “Агресор” е гаранция за стил, високо качество и елегантност. Фирма с дългогодишни традиции в създаването и производството на официални костюми, абитуриентски костюми, сватбени костюми и е доказана марка на Българския и международния пазар и диктува новите тенденции в областта на модата за мъже.

Стилните и елегантни дизайнерски решения от мъжки облекла, изработени от висококачествени материи и издържани в богата цветова гама създават впечатляваща колекция, сред която всеки мъж може да избере подходящия за него костюм в зависимост от фигурата и индивидуалното си излъчване.

Модна Къща “Агресор” – Асеновград предлага голямо разнообразие от мъжки костюми подходящи за сватби и делови срещи, официални и абитуриентски костюми.

Изработени от лен, вълна, полиестер, вискоза, или в комбинация от тези материи, елегантните мъжки костюми и младежката линия от спортно-елегантни костюми на фирмата се предлагат с подходящи ризи, вратовръзки и различни по кройка и цветове сака и панталони.

Също така фирма “Агресор” изработва и мъжки костюми по индивидуални модели и желание на клиента.

Бъдете стилни и елегантни с мъжки костюмиАгресор”!